THE SUNDAY ROAST

Ambachtelijke koffiebranderij

© Magali Merzougui

© Magali Merzougui

© Jody Steyls

The Sunday Roast is een kleine ambachtelijke branderij in het Limburgse Haspengouw die zich onderscheidt door haar flexibele en persoonlijke aanpak. De koffie wordt pas gebrand na bestelling waardoor de bonen steeds kraakvers kunnen geleverd worden. Dankzij deze werkwijze kan zij u de beste kwaliteit garanderen.

De koffies die ze aanbiedt werden zorgvuldig geselecteerd op smaak, aroma en body. Iedere koffiesoort heeft een heel eigen karakter en vraagt om een andere manier van roosteren. Door de ambachtelijke brandwijze wordt met de nodige tijd en aandacht het beste uit elke boon naar boven gehaald. Je proeft het verschil!

The Sunday Roast is ontstaan vanuit een behoefte aan milde, smaakvolle koffie waarvan je weet waar die vandaan komt en hoe die wordt gemaakt. Na een verkenningstocht langsheen enkele goede Belgische koffiebranderijen kregen ze letterlijk de smaak te pakken om zelf koffie te branden.

Liesbeth Van Gysegem volgde een beroepsopleiding tot koffiebrander en specialiseerde zich in lichte tot medium gebrande Single Origins en Blends met een heerlijke zachte volle smaak. The Sunday Roast staat garant voor eerlijke en kwaliteitsvolle koffie die op ambachtelijke wijze werd gebrand. Het is haar ambitie om voor elke klant een geschikte koffie volgens persoonlijke smaak te kunnen aanbieden.

© Jody Steyls

© Jody Steyls

 

The Sunday Roast

3724 Vliermaal
+32 494 03 77 48

info@thesundayroast.be
www.thesundayroast.be

FACEBOOK
INSTAGRAM