Wil je graag een stand op één van de Merwt-markten? Vul dan onderstaand invulformulier in.
Standhouders op Merwt dienen te voldoen aan enkele criteria en het marktreglement te onderschrijven. Het marktreglement kan je hier raadplegen. 

 

Contactgegevens
Naam contactpersoon *
Naam contactpersoon
Adres *
Adres
http://
Markten *
Ik schrijf me graag in voor volgende markten:
Ik ben een:
Ik wil graag volgende producten aanbieden op de markt:
Leg hier kort uit hoe je voldoet aan de voorwaarden van Merwt: Lokaal, Ecologisch & Fair.
Elektriciteit *
Heb je elektriciteit nodig? Gelieve hier aan te duiden welke toestellen je meebrengt. Gelieve zelf min 10 meter verlengkabel te voorzien.
Water
Er is een centraal waterpunt op de markt (geen drinkwater!) Heeft u toch nood aan stromend water bij u stand neem dan contact met ons op en dan bekijken we of dit haalbaar is.
Wil je graag met een eigen tafel, toog, tent, koelwagen of foodtruck op de markt staan. Voeg hier een beschrijving en de afmetingen toe en stuur een foto naar info@merwt.be. De organisatie bekijkt of dit mogelijk is.
Afwasservice *
Merwt weert plastic en wegwerpmateriaal op de markten. Jullie kunnen gratis gebruik maken van onze afwasservice
Ik maak graag gebruik van de borden, het bestek, de glazen, de kopjes van Merwt. We hebben hiervoor een samenwerking met de kringloopwinkel. Gelieve duidelijk aan te geven wat jullie nodig hebben. We proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.
Merwt weert plastic en wegwerpmateriaal op de markten. We vragen kramers enkel herbruikbare of papieren zakken te gebruiken. We bekijken of een groepsaankoop voor deze papieren zakken mogelijk is. Geef hier aan hoeveel en welk formaat zakken je denkt nodig te hebben.
Heb je nog opmerkingen, vragen of suggesties?
Markt reglement *